Naša

firma

Now, for tomorrow

Baker Tilly Re Opinion d.o.o. Sarajevo je društvo za reviziju i članica je mreže Baker Tilly International od augusta 2013. godine, dok kao društvo za reviziju posluje od 2009. godine (odnosno od 2004. godine kada je izvršena prva registracija društva za reviziju Re Opinion d.o.o. Sarajevo).

Društvo je članica Revizorske komore Federacije BiH i licencirano je za obavljanje poslova revizije na teritoriji Federacije BiH i Republike Srpske. Društvo je uvršteno i na listu društava prihvatljivih za obavljanje revizije investicijskih fondova u Federaciji BiH. Osnivač društva je ovlašteni revizor, sa dugogodišnjim praktičnim i profesionalnim iskustvom u reviziji i biznisu uopšte, što podrazumijeva uspješne angažmane u Big Four kompanijama i drugim mrežama nezavisnih kompanija koje se bave profesionalnim uslugama računovodstva, revizije i savjetovanja.

Sa članstvom u Baker Tilly International mreži mi želimo još bolje se pozicionirati na tržištu revizije u BiH, što podrazumijeva kontinuirano pružanje visokokvalitetne i profesionalne usluge postojećim i novim klijentima, ali i učvrstiti poziciju mreže na području Balkana zajedno sa firmama članicama iste mreže i poslovnim partnerima koje posluju u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji. Baker Tilly Re Opinion d.o.o. pruža usluge revizije i savjetovanja iz oblasti finansija i računovodstva, ali kroz mrežu vanjskih saradnika i članica naše mreže nudimo i usluge revizije informacionog sistema i usluge poreskog savjetovanja. Imamo zavidnu mrežu klijenata, od kojih su mnogi dugogodišnji, iz različitih privrednih djelatnosti i vladinog i nevladinog sektora.

Mi smo kompanija sa ukupno 10 zaposlenih sa 4 ovlaštena revizora. Članstvom u mreži Baker Tilly International koja posluje u 133 zemlji raspolažemo još i talentom i ekspertizom profesionalaca iz oblasti finansijskog savjetovanja, poslovnog savjetovanja, poreskog savjetovanja. Također, članstvom u mreži Baker Tilly International Ltd. mi smo prihvatljivi za revizora projekata koje finansiraju međunarodne finansijske organizacije: Svjetska banka, Evropska banka za obnovu i razvoj i Evropska investicijska banka.

Naše usluge nudimo na lokalnim, B/H/S jezicima, koji su i jezici regije a naši zaposlenici tečno govore i engleski jezik.

Vlasnik društva je Nihad Fejzić, ovlašteni revizor i direktor društva

Pretraga